App Udvikling

App Udvikling og gratis rådgivning

Vi hjælper dig med af afdække behovet og træffe den rigtige beslutning. Er der behov for en App, eller bare en mobilvenlig side? Vi tilbyder assistance af professionelle programmører og vi hjælper med alle de spørgsmål der dukker op i forbindelse med dit projekt.

app-udvikling App Udvikling

Vi udvikler både Native Apps, Hybrid Apps & Web Apps

Hvilken app-type du skal vælge afhænger af dit ambitionsniveau og løsningens kompleksitet. Fortæl os hvem der skal bruge app’en og hvad de skal bruge den til, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

Vi er ikke kun et udviklingshus til mobile Apps. Vi er også et webbureau der udvikler unikke løsninger til alle brancher og platforme. Så uanset om dit projekt er et rent App-projekt eller der er andre elementer kan vi hjælpe.

Der er stor forskel på behov og målgrupper. I mange tilfælde er pengene givet bedre ud til webudvikling af en mobilvenlig side ved hjælp af Responsive Design.

Udvikling af:

Derudover vil vi komme ind på forskellige måder at udvikle til alle platforme på en gang i såkaldte hybrid eller web apps.

Hvad er en native app?

Native kan oversættes til indfødt eller hjemmehørende. Native apps er altså “født” til at blive brugt på en specifik enhed.

Fordelen ved native app’s er, at app’en bliver 100% udviklet til en specifik enhed. Det giver en bedre brugeroplevelse, da enhedens potentiale udnyttes fuldt ud. En Native-app kan typisk også bruges off-line.

Native app’s er ofte er den dyreste løsning, men også den bedste. Der skal udvikles én app pr. operativsystem. Der skal altså udvikles en app til iPhone og en anden til Android-telefoner osv.

Native-apps kan lægges op på App Store og Google Play.

native-apps3 App Udvikling
hybrid-apps1 App Udvikling

Hvad er en hybrid-app?

Hybrid-apps er et lidt billigere alternativ i forhold til native-apps. Teknologien bag hybrid-apps er, at der først udvikles en hostet hjemmeside og dernæst programmeres noget kode, der “pakker” hjemmesiden ind, så den tilpasses specifikke enheder (iPhones, tablets, smartphones osv.)

Udviklingstiden af en hybrid-app er hurtigere end ved en native-app. Brugernoplevelsen er rigtigt god, men udnytter ikke altid enhedernes platform 100%.

Hybrid-apps kan lægges op på App Store og Google Play.

Der findes mange frameworks til at udvikle hybrid apps. Blandt de mere kendte er phonegap.

Hvad er en web-app?

En web-app er i princippet blot en responsive hjemmeside der tilpasser sig enhedens skærm. App’en tilgås via smartphonens eller tablet’ens browser.

Web-apps er ofte er den billigste løsning. App-typen har dog sine begrænsninger, hvilket bland andet ses på brugervenligheden. Derudover kan wep-apps ikke bruges uden internetforbindelse.

og dog..

Der findes muligheder hvor der laves en simpel native app, hvor hvor der placeres grundlæggende funktionalitet i denne, men indholdet ændres online. Dette giver bla. følgende fordele:

  • Det er billigere end at lave end en fuld native app. (men dyrere end en ren webbaseret)
  • Mindre opdateringer kan udføres centralt og vil slå igennem på både Android og IOS udgaven uden at involvere brugerne.
  • Appen kan stadig placeres i Appstore og Android market
  • Der er stadig mulighed for at lave funktionalitet der fungerer offline
web-apps1 App Udvikling
iphone-300x1931-300x193 App Udvikling

Udvikling af Apps til Iphone

App udvikling til Iphone og Ipads er de kompetencer vi får efterspurgt mest da disse platforme i Danmark er rigtig store. Det afhænger dog også meget af målgruppen. Hvis dit produkt henvender sig til danske kvinder mellem 30-40 år er Iphone langt vigtigere at fokusere på end Android.

Vi anbefaler dog som hovedregel at man får udviklet aps til både IOS og Android fra starten af.

Vi koder selvfølgelig nye apps i Swift, men har du en ælde Iphone app kan vi også tilrette den.

Udvikling af Apps til Android

Android dominerer markedet globalt, så hvis du vil have brugere over hele verden er det Android den du skal prioritere højest. Vi løst mange projekter der involverer Android udvikling og kan helt sikkert også løse dit.

Kontakt os gerne på mail eller telefon og tal direkte med en App udvikler. Det er ganske gratis.

imageedit_1_7009280074 App Udvikling
windows-phone-300x3001-300x300 App Udvikling

Også Apps til Windows phone

Vi udvikler også til windows phone. Det er dog ikke tillagt særlig stor værdi her på siden ,da 9 ud af 10 kunder vælger kun at udvikle til IOS og Android da Windows phone kun har en markedsandel på ca. 2%

På verdensplan er Android klart den mest populære platform med en markedsandel på over 83% efterfulgt af IOS med ca. 14%. De sidste andele deles af Windows, BlackBerry og andre.

Kilde: idc.com

Fordeling i Danmark.

I danmark er fordelingen lidt anderledes. Her står Apples Iphone for næsten 50% af markedet. Windows phone udgør 7% og Android resten af markedet.

Hvis man kun kigger på virksomhedbrugere er Apple endnu mere dominerende på markedet, selvom Android og Windows haler ind på dem.

Hvad koster en App

Det korte svar er at det afhænger helt af hvad den skal kunne og hvilken kvalitet du ønsker!

Meget simple Apps kan i teorien laves for under 20.000 DKK  I praksis er det sjældent at tingene er så simple. Som regel skal der laves en serverdel også som oftere er dyrere end selve appen. Skal der laves til flere platforme stiger prisen også ligesom der skal afsættes penge til driftudgifter, vedligehold, udvidelser, opdatering løbende.

Skal din app virke til flere platforme (Android, Iphone, Windows) fordobles prisen typisk hvis den skal laves fra bunden til alle platforme. Hybridsprog , som tidligere nævnt, bliver dog hele tiden bedre. Hvis din app ikke indeholder funktionalitete som kræver et native programmeringssprog kan det være en vej at gå. Opfylder din app kravene kan appen laves uden at prisen bliver nævneværdig dyrere af dette.

pricing App Udvikling

Lad os hjælpe dig med dit udviklingsprojekt!

Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en udforpligtenede snak om dit projekt.

Ja tak, lad os snakke om mit projekt

Tak for din henvendelse.

Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udfylde nedenstående skema. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:

Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959

Send detaljer om mit projekt
Kontakt os og få et overslag på dit projekt

Spørgsmål - Ring nu

7020 6959