August 2018: West Soft Development A/S bliver en del af uptime. Læs mere her.

Effektiv værdiskabelse ved hjælp af digitalisering

Digtitalisering er den mest effektive måde at optimere din forreting og bevare din markedsposition. Korrekt digtitalisering skaber både arbejdsglæde og værdi.

Digitalisering af arbejdsgange

Snak med en digitaliseringskonsulent

Hvad enten du har et konkret IT projekt, en ny genial idé eller du bare gerne vil høre om mulighederne, så lad os tage en snak. Et besøg af en digitaliseringskonsulent vil give insiration og give jer et overblik over muligheder og økonomi. Vi har skabt værdi igennem digitalisering inden det var et fænomen og hjælper jer gerne med en digtaltiseringsstrategi. Tag os med på råd og få lagt den rigtige strategi for digitaliseringen. Vi har mere end 15 års erfaring, og mere end 500 softwareprojekter bag os. Vi har arbejdet på tværs af brancher, virksomheder, kulturer og landegrænser. Vi kan hjælpe med:

 • Digitalisering af arbejdsgange
 • Digitalisering af processer
 • Digitaltisering af forretningsidéer
 • Lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe. Står virksomheden over for digitalisering af større eller mindre omfang? Kontakt os og få lagt den rigtige Digitaliseringsstrategi Branchespecifik. Andet end besparelser, optimeringer, intergration og automatisering. Digitalisering kan ogs være avacerede websystmer som samler data, gør ting ny. Eksempler på Digtialiseringsprojekter
 • Personig kostplanlægning . Nu af robot
 • Center for rehabiltering - blanketter
 • flere projekter her.
 • Digitalisering af processer
  Digitalisering

  Lyt til jeres medarbejdere

  Vi lever i en tidsalder hvor praktikantens idéer kan være ligeså gode som direktørens. Den yngre generation er vokset op med IT og forventer flere ting kører af sig selv.

  Er I klar til digitalisering?

  Der tales i medier og nyheder om disruption og den 4. industrielle revolution. Der er ingen tvivl om at denne er godt i gang. Aldrig er tingen gået så stærkt inden for IT verdenen. Digitalisering er andet end robotter, selvkørende biler og kunstig intelligens. Digitaltisering handler om at være på forkant og have optimeret sine processer. Det jan være alt fra digitalisering af manuelle arbejdsgange, i jeres virksomhed, men langt de fleste virksomheder kan optimeres på gasnke enkelte punkter: - XX% udnytter ikke deres data ordenligt. - XX% har gentagne arbejdsprocesser som med fordel kan optimeres - F.esk for at spare tid og minimere fejl - XX% af virksomheder og start din virksmoheds

  Gode råd om digitalisering

  Det er ikke nødvendigt at digitalisere alt på en gang. Det er dog smart at lægge langsigtede mål for de forskellige dele af forretningen.

  Start med at tænke i drømmescenarier og regn så på hvor gevinsten eller besparelsen er størst! De rigtige optimeringer har en meget kort tilbagebetalingstid.

  Vil du vide mere - Ring 70 20 69 59
  Spørgsmål - Ring nu 7020 6959

  Lad os hjælpe dig med dit udviklingsprojekt!

  Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en uforpligtende snak om dit projekt.

  Tak for din henvendelse!

  Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udylde nedenstående felter. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:

  Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959

  Loading...

  Gemmer oplysninger....

  Tak for din henvendelse!

  Detajlerne om dit projekt er nu blevet sendt. Vi kontaker dig hurtigst muligt.

  Kontakt os og få et overslag på dit projekt