PHP Programmør

php PHP Programmør

Vælg en professionel PHP Programmør!

Lad de bedste PHP udviklerer løse dit næste udviklingsprojekt. Vi er alle erfarne udviklere og sætter en ære i at løse opgaven perfekt – hver gang! Vores udviklere følger med tiden og ved hvad der rører sig inden for programmering.

Som bonus, taler vi alle “almindelig hverdags-dansk”, så du slipper for at bekymre dig om at skulle udtrykke dig i “Bits og bytes”.

Nu er du dog havnet på en side om PHP programmering, så resten af artiklen vil omhandle lidt flere tekniske detaljer med relation til PHP.  Søger du en programmør med evner i andre sprog kan vi dog sagtens hjælpe med dette.

Open Source PHP Programmering

PHP er open source, hvilket betyder at der altid er tusindvis af mennesker der udvikler på det. Det er derfor et kraftfuldt programmeringssprog der altid understøtter de nyeste muligheder.

Selvom PHP er open source, deler vi dog ikke din kode med andre. Det kode vi udvikler for vores kunder, ejes af kunderne og deles ikke med andre. Vi opbevarer din kode sikkert og du kan som kunde altid få udleveret den seneste udgave af kildekoden.

Ingen kunder er ens og derfor er 2 løsninger aldrig ens. Vi løser derfor din opgave på den måde vi mener løser din problemstilling mest effektivt og til den bedste pris. Vi genbruger vores viden ikke vores kode.

Vi udvikler PHP-baserede websites, mobile sites og webshops fra bunden eller ved at bygge oven på blandt andet WordPress, Prestashop, Drupal, Magento eller et andet standard system

Den enkelte Programmør giver rådgivning om valg af system, men vi lytter selvfølgelig altid til vores kunders ønsker.

Vi er teknologisk nysgerrige og ved altid hvad der rører sig inden for programmering.

opensource-170x170 PHP Programmør
framework-200x200 PHP Programmør

Programmering i Framework

Skal der programmeres noget nyt, vil det være smart at vælge et programmerings framework.

Et framework hjælper bl.a med at holde en god struktur på koden, så fejl minimeres. Derudover har de fleste frameworks indbygget forskellige sikkerhedsforanstaltninger og næsten færdige metoder til de mest basale funktioner. Det kan f.eks være brugeroprettelse og generering af passwords.

Vi arbejder i de store PHP Frameworks som, feks YII, CakePHP, Codeigniter, Laravel mlf.

Et PHP framework er første skridt til en god kodestandard , så også fremtidige programmører kan arbejde videre på Jeres projekt. Vi vælger det system der er bedst til den enkelte opgave.

Hvis vi får frie hænder til valg af framework, vil vi typisk pege på Laravel. Det er et fantastisk framework der hjælper til en høj kodestandard, som kan videreudvikles mange år frem.

Kontakt os

Spørgsmål? - Ring 70 20 69 59

Lad os hjælpe dig med dit udviklingsprojekt!

Indtast dine kontaktinformationer herunder og lad os tage en udforpligtenede snak om dit projekt.

Ja tak, lad os snakke om mit projekt

Tak for din henvendelse.

Du vil høre fra os hurtigst muligt. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt må du meget gerne udfylde nedenstående skema. Du behøver ikke udfylde det hele, men bare hvad du synes er relevant:

Du er også velkommen til at ringe på 7020 6959

Send detaljer om mit projekt
Kontakt os og få et overslag på dit projekt

Spørgsmål - Ring nu

7020 6959